Sant in Italia, locul in care s-a nascut pasta,iar aici mereu invatz cum sa fac o pasta delicioasa (eu ador pasta, ca sa shtiti). Pentru noi pasta inseamna cel mai simplu fel de bucate, pe care de obicei il consuma tinerii sau mai exact studentii. Aici pasta e considerata cea mai buna mancare si poate fi consumata de cateva ori pe zi. Italienii nu vor rupe macaroanele, cum o fac unii din noi, aceasta e considerat crima impotriva macaroanelor (e funny insa intr-adevar, vrei sa mananci o mancare cu placere dar nu cu crima). Si am constatat mai multe tipuri de macaroane: Nr1 , nr. 3 sau nr.7 . Fiecare numar reprezinta grosimea pastei, cu cat mai mare numaru cu atat mai gros. Cu cat culoarea e mai inchisa, cu atat e mai sanatoasa pasta pentru organism. Astazi voi incepe cu numaru 7. Nu eu am ales-o, ci colega mea brazilianca care e cu mult mai avansata in mancaruri decat mine. Iar o pasta buna trebuie numaidecat mancata cu un sos rosu din ceva carne de vita, cascaval, legume, piper. Niam-niammmmm……..